Retourneren

Mocht het sieraad niet aan uw wensen voldoen, dan kunt u dit binnen 14 dagen retourneren. (met uitzondering van de op maat gemaakte sieraden)
U dient dit wel eerst per mail aan te geven via: info@stoerleerenemeer.nl

Zodra wij het artikel in goede orde en originele staat ontvangen hebben, zult u binnen 14 dagen het aankoopbedrag op uw rekening retour ontvangen.
De kosten en het risico voor retourzending zijn voor uw eigen rekening. Bij vermissing vraagt Stoer Leer & Meer naar een verzendbewijs. Wilt u geen risico lopen dat de verzending zoek raakt, dan kunt u kiezen voor aangetekend verzenden.

Retouradres:
Stoer Leer & Meer
Wilhelminastraat 26
3911 MC Rhenen

De artikelen die speciaal voor u worden gemaakt zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@stoerleerenmeer.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

 

© 2014 - 2018 Stoer Leer & Meer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel